Welkom

“Good evening Europe! And our twelve points go to…”


Nou, de mijne gaan in elk geval naar de geweldige groep mensen die dit Songfestivalavontuur met mij wilde aangaan. We begonnen namelijk online in coronatijd. En na de lockdown gingen we op een zo verantwoord mogelijke wijze los. Maar tussen het elkaar live zien en de voorstellingsdata in het weekend vlak vóór het echte Songfestival zat ondertussen stiekem niet zoveel tijd. Toch gingen we ervoor en werd het uiteindelijk in elk geval geen Waterloo. De spelers gingen in de repetities tot het uiterste en wanneer je dacht dat het niet meer verder kon: oeh aah a little bit more! En ook achter de schermen werd hemel & aarde bewogen om de shows tot een goed einde te brengen.


Ik kan nog wel even doorgaan met Songfestivalreferenties, maar eigenlijk wil ik je vooral heel veel plezier wensen. Of je nou Songfestivalliefhebber bent en uitkijkt naar herkenbare elementen of Songfestivalhater die mee moest met diegene naast je: we wensen je een hele fijne voorstelling. En vergeet niet af en toe met je vlaggetje te wapperen wanneer je een performance extra leuk vindt!


Heel veel liefde, vrede en natuurlijk een ding-a-dong!

Mark Dekker
Initiatiefnemer Douze Points

Cast Crew

 

Isabelle Hamer - Mark Dekker Luc Vorselaars – Harke de Bonth – Isabel RodriguezArnoud Plantinga – Iris LangedijkAnne de Graaf – Judy Houweling – Richard RolingManon Hoppenbrouwers – Joost AugustijnLouise Donker – Job van den Bergh – Harm Jan Neutel


Lara Pigmans - Vera Nijboer


Crew

Zonder crew ook geen voorstelling. Veel van de spelers zorgden ook achter de schermen voor veel creativiteit. Zo maakte Vera en Lara bijvoorbeeld bijna alle choreografieën, nam Richard het artwork op zich, toonde Arnoud z’n klusjesmanskills en werd Manon tot head of costume gebombardeerd. Iedereen droeg een steentje bij. 


Ook extern werden we ondersteund: Eva Goudsmit deed de eindregie op bepaalde scènes, Femke Swart verzorgde onze vocal bootcamps en Bram Brouwers speelde muziek in.

Daarnaast werken we samen met Klundert Audiovisueel met Jeroen Over en Will Taubert achter de knoppen. En er is de samenwerking met de Bibliotheek LocHal, waarvan uit bijvoorbeeld Anneke Blaak en Peter Jansen echt onderdeel van de crew zijn geworden.


Met hele grote dank aan onze partners, subsidiefondsen en sponsoren: